Skip to main content

Min lejlighed stinker af kattetis

Hej!

Jeg står i en lidt ærgerlig situation.

Jeg har lige byttet min fede 4 værelses almene leje-lejlighed med en kvinde, der havde en 2 værelses fra samme selskab. Byttet gik fint og uden de store problemer, men hun havde 2 katte, og nu efter byttet kan jeg bemærke, at der stinker af katteurin i hele lejligheden på trods af, at der ikke længere er en kattebakke. De få gange jeg så lejligheden før byttet, var der lige luftet ud, men nu 2 uger efter er lugten stadig markant.

Jeg er meget ked af situationen og føler mig snydt og bedraget, og vil derfor gerne undersøge, hvilke muligheder jeg har?

Mvh. Morten

Svar:

Hej Morten,

Tak for din mail.

Uanset om der er tale om en byttelejlighed eller en helt almindelig indflytning, skal det almene selskab sørge for, at lejemålet ikke lider af mangler ved lejers indflytning. Du har sikkert afholdt et indflytningssyn, hvor manglen ikke blev påpeget, fordi du troede, det var forbigående. Men det er ikke for sent at indbringe en sag for beboerklagenævnet med påstand om, at boligselskabet skal udbedre manglen, uanset hvad det koster. Selvom du føler dig snydt af din byttepartner, skal sagen ikke føres mod byttepartneren, men mod boligselskabet, da det er boligselskabet, som indestår for lejemålets stand ved din indflytning.

Hvis boligselskabet ikke tager din henvendelse alvorligt, kan vi hjælpe dig med det videre forløb.

Rigtig god dag,

 

Mvh. Camilla Sørensen,

Medlemsrådgiver, LLOH

Om forfatteren

Se artikler fra Camilla Hohn Sørensen

Medlemsrådgiver LLO Hovedstaden.

Back to top