Skip to main content

Mindeord: Poul Munk

Mindeord: LLO´s tidligere næstformand Poul Munk

Det var med stor sorg, at jeg modtog meddelelsen om, at Poul Munk, vores næstformand igennem 6 år, var død den 2. september 2021. For selv om Poul havde været alvorligt syg de sidste år og havde meddelt sin afgang som næstformand ved den netop afholdte kongres, så havde ingen af os forventet hans død. Tværtimod havde vi et håb om, at Poul nu endelig kunne trække sig tilbage, sove lidt længere, rejse lidt mere med familien og dyrke sine hobbyer, bl.a. bridge, som en ”rigtig pensionist”. Sådan skulle det ikke blive, og Poul Munk sov stille ind, 74 år.

Poul Munk var et menneske der engagerede sig, og da han kom til LLO’s landsledelse for 6 år siden, var det nok relativt sent i livet – men han kom med både klare holdninger og med mange visioner på LLO’s vegne. Han var organisationsmand helt ud til det yderste af fingerspidserne med orden i penalhuset, styr på ret og vrang – og en kritisk, men altid konstruktiv iagttager af vante kutymer. Poul kom med en evne og vilje til at se os – se LLO – lidt fra oven og med et udgangspunkt, der handlede om vores medlemmers oplevelser og forventninger til LLO som organisation.

I LLO vil vi savne og mindes vores kyndige og kloge næstformand. Vi vil mindes en organisationsmand, der valgte at bruge sine evner i lejernes tjeneste – for at styrke, skærpe og fremtidssikre vores organisation. Altsammen noget der direkte kan aflæses i de vigtige organisationsændringerne, der netop er blevet vedtaget på vores kongres.

 

Æret være Poul Munks minde.

Helene Toxværd

Landsformand

 

Om forfatteren

Se artikler af Helene Toxværd

Landsformand for Lejernes Landsorganisation Danmark og formand i LLO Hovedstaden.

Back to top