Skip to main content

Nervøs for sit depositum efter salg

HEJ LLO.

Jeg har lige haft en telefonsamtale med en inde hos jer. Så derfor sender jeg følgende mail.

Jeg er blevet opsagt fra mit lejemål og flyttede d. 30/11-2018.

Jeg startede med at bo til leje hos en udlejer, som der også står i kontrakten, men han gik konkurs og lejemålet gik på tvangsauktion. Det endte med at blive solgt til en ny udlejer.

Vi boede til leje imens og efter det gik på tvangsauktion. Efter overtagelse af den nye ejer (ejer 2), sælger denne ejendommen videre til endnu en ny udlejer (ejer 3), som opsiger os med et års varsel.

Men nu er problemet opstået med at tilbagebetale os vores depositum.

Ejer 2 mener, det er ejer 3 der skal udbetale os dette og omvendt.

Ejer 2 har administreret ejendommen for ejer 3 lige siden de solgte den, men så vidt jeg kunne forstå på ejer 2, har ejer opsagt dem som administratorer for nylig.

Hvis I mangler oplysninger, så send en mail til mig eller ring til mig, Vh Henriette.

 

SVAR:

Kære Henriette!

Tak for din mail

Det følger af lejelovens § 7, at lejers krav angående udbetaling af depostium er gyldige mod enhver uden tinglysning. Vi kan efter denne bestemmelse gøre krav mod den nuværende ejer af lejemålet. Jeg synes derfor passende, at du kan starte med at kontakte den nye udlejer angående udbetaling af depositummet og henvise til lejelovens § 7. Du må meget gerne sende hendes svar ind til mig, så snart at du hører noget.

Hvis hun efterfølgende ikke udbetaler depositummet, skal vi indbringe en sag for Huslejenævnet, så de kan tage stilling til tvisten.

Hav en fortsat god dag

Venlig hilsen

Lasse J.J. Petersen

Stud.jur, Medlemsrådgiver

 

Om forfatteren

Se artikler af Lasse J.J. Petersen

Lasse er stud.jur og medlemsrådgiver

Back to top