Skip to main content

Nordjylland, Viborg, Herning: 2,2 mio. tilbage til LLO-medlemmer

45 frivillige jurastuderende og to lønnede jurister har travlt med sagsbehandlingen i LLO’s jyske servicekontor, Tage Hansensgade 27B i Aarhus. Og det giver resultater i form af tusindvis af kroner tilbage til medlemmerne. Opgørelsen for 2018 udgør sammenlagt 2,2 mio. kr. i tilbagebetaling til medlemmerne/reduktion i krav fra modparten – altså udlejerne.

Størstedelen af de 2,2 mio. Kr er tilbagebetalt til medlemmer fra:

• Nordjylland med ca. 1 mio. kr.

• Viborg med ca. 230.000 kr.

• Herning med ca. 800.000 kr.

358 nye sager i år

Kontoret behandler især sager for de afdelinger, som har købt sig hertil.

Det er de gamle afdelinger LLO Viborg, LLO Herning, og senest LLO Aalborg. Herudover foretages også sagsbehandling for de medlemmer, som ønskede at forblive i LLO eller senere har indmeldt sig i LLO, da bestyrelserne i fire afdelinger meldte afdelingen ud af LLO. Her er der tale om områderne Aarhus, Djursland, Fyn og det sydvestlige Jylland (Esbjergområdet). Derudover har LLO Nykøbing Falster ønsket, at kontoret behandler sager fra denne afdelings beboerrepræsentationer.

Indtil sommerferien var der oprettet 358 nye sager i år, og i alt har kontoret p.t. 461 aktive sager.

Personlig fremmøde

På kontoret er der mulighed for personlig fremmøde om torsdagen. Det benytter mange sig af - så mange, at der kan sagtens være behov for rådgivning af 3 – 4 personer på samme tid gennem en stor del af åbningstiden.

 

Om forfatteren

Se artikler af Kjeld Hammer

Redaktør på Vi Lejere.

Back to top