Skip to main content

PRM / LLO ønsker Pernille Rosenkrantz-Theil tillykke med udnævnelsen som ny Boligminister

Pernille Rosenkrantz-Theil ny social- og boligminister.

Lejernes Landsorganisation (LLO) ønsker Pernille Rosenkrantz-Theil tillykke med udnævnelsen som ny Boligminister, et vigtigt område, som berører alle danskere.

Regeringsgrundlaget understreger, at mange danskere med almindelige indkomster har svært ved at få råd til en bolig, der er til at betale i de store byer. Og at der vil komme ”et samlet boligpolitisk udspil”.

Landsformand Helene Toxværd udtaler:

”I LLO er vi glade for at den nye regering har fokus på betalelige boliger. Gode, betalelige boliger har også været vores mærkesag i mange år. Vi håber, at den nye regering vil fortsætte arbejdet som den tidligere S-regering påbegyndte med Blackstonepakken (2020), Fonden for Blandede Byer (2022) og huslejeloftet (2022). LLO bidrager gerne med forslag og fakta til arbejdet.”

Hun fortsætter:

”Ministeren står foran at skulle indgå et boligforlig, da det tidligere forlig ophørte i forbindelse med indførelsen af huslejeloftet. LLO kæmper for, at lejerne har en stærk stemme i den proces, og at den nye regering sikrer, at folk med almindelige indkomster har råd til at bo i hele landet”

 

Pressekontakt:
Landsformand Helene Toxværd tlf. 3386 0923
Chefjurist Anders Svendsen tlf. 3386 0926

Rød By Illustration med logo

Om forfatteren

Se artikler af LLO

Back to top