Skip to main content

Røg fra teknikskabet i mit lejemål

Hej LLOH

Jeg har et teknikskab i mit lejemål, som boligselskabet ”råder” over. Der kommer usynligt røg fra det som cigaretlugt eller anden ”gasart”. Røg er vel også en gasart. Dengang for 1.5 år siden da jeg lige flyttede ind i boligen, ville boligselskabet ikke gøre noget ved dette. Har jeg nogen instans at henvende mig til for at der bliver gjort noget ved dette, og den farlige lugt bliver stoppet? Jeg vil ikke igen spørge boligselskabet om denne defekt i boligen, når de har afvist før at gøre noget.

Hilsen Lejer

 

LLO’s svar:

Kære Lejer,

Tak for dine mails.

Du anmoder om generel information om klagemuligheder, hvis boligselskabet ikke undersøger og udbedrer usynlig røg, som cigaretlugt eller anden ”gasart” fra teknikskab i din bolig.

Jeg kan oplyse, at du kan indbringe sagen om røglugt fra teknikskab for beboerklagenævnet.

Beboerklagenævnet er kommunalt, og da jeg antager, at du bor i (XX) kommune er her link til kommunes beboerklagenævn, hvor information om sager ved nævnet fremgår. link til Beboerklagenævn og Huslejenævn (borger. dk))

Du skal være opmærksom på, at det bevismæssigt kan være en svær sag at vinde. Nævnet vil foretage en besigtigelse af problemet, og det skal derfor være muligt for dem at se manglen.

Du er naturligvis velkommen til at vende tilbage, hvis du har flere spørgsmål. I så fald bedes du sende en kopi af din lejekontrakt for at jeg bedst muligt kan rådgive dig.

Du ønskes en snarlig glædelig jul og godt nytår.

 

Venlig hilsen

Jin Vilsgaard,

Juridisk rådgiver, LLO Hovedstaden.

Om forfatteren

Jin Vilsgaard

Medlemsrådgiver

Back to top