Skip to main content

Fik du del i de 19 millioner?

– og vil du fortælle andre lejere om din sag?

Er du blandt de LLO-medlemmer, som har vundet en sag, og har fået dine penge retur fra udlejer?

Så har du sikkert en god historie med hvilken, du kan inspirere andre medlemmer, som måske har et lignende problem - uden at de kender til deres muligheder?

I Vi Lejere nr. 1. 2022 skrev vi, hvordan vi i 2021 havde ført sager for en del af vores medlemmer, hvilket samlet havde returneret ialt 19 millioner kroner til dem. Det er altid dejligt med succeser om vundne sager – specielt når de tilkommer vores medlemmer. Det skaber dels balance i forholdet mellem lejer og udlejer og det viser, at lejerforeninger – herunder LLO – i den grad har deres fortsatte berettigelse.

Historier skal fortælles

Desuden ved vi, at mange af vores medlemmer sidder med lignende problemer og sager, de ikke er klar over, at de potentielt kan vinde.

Derfor er vi nysgerrige på at høre om jeres problemer med udlejer, og hvordan de blev løst – både fordi vi ønsker, at historierne kommer frem, men også fordi andre medlemmer og lejere får mulighed for at vurdere, om de har et lignende problem, de kan få løst gennem rådgivning.

Så kontakt os og lad os fortælle om din sag, og hvordan den blev løst! Både for den interessante histories skyld, men også for at andre kan spejle sig i den og selv få den nødvendige rådgivning.

I kan kontakte os på llo@llo.dk. Skriv ”medlemshistorier” i emnefeltet.

 

Om forfatteren

Se artikler af Thomas Villars Petersen

Kommunikation, SoMe og webmaster i LLO Danmark.

Back to top