Skip to main content

Mediedebat: Boligpolitik i medierne

BL: Brug for akut løsning

Solveig Råberg Tingey, Viceadministrerende direktør i BL.

- Almene Boliger på Twitter, Juni: ” Tæt på 3.000 nye almene boliger risikerer at blive lagt i graven, fordi priserne på byggematerialer stiger. Der er brug for en akut løsning. Det var jeg tidligt oppe og tale med @tv2newsdk om fra en tom byggegrund i Ørestaden”. #dkpol #dkbolig

TV Midt/Vest

Inflation: Huslejepriser kan stige med op til 10 procent.

Ifølge Lejernes Landsorganisation kan inflationen få huslejepriserne til at stige med helt op til 10 procent. ”Jeg vil tro, det er mellem seks og syv procent, men det kan også gå endnu værre”, siger næstformand Lars Dohn.

LLO´s næstformand, Lars Dohn, I forbindelse med et interview i TVMidt/Vest.

 

 

 

 

Altinget: Sagsbehandlingstiderne i kommunernes huslejenævn stiger

Ifølge LLO-juristen Anders Svendsen, der sad med i udvalget, er det vigtigste, der kan gøres, hvis man ønsker at nedbringe sagsbehandlingstiden at bruge flere penge på jurister.

“Grundliggende er der brug for flere ressourcer. Hvis man ser på, hvilke kommuner der har flest sager, kan man også se, hvor man burde sætte flere ressourcer af,” siger han.

Pengene skal både bruges på flere hænder, men også højere lønninger, mener han.

I dag sker der ifølge Anders Svendsen nemlig et stort videnstab, fordi jurister forlader huslejenævnene til fordel for stillinger i private advokatfirmaer, når de har opbygget erfaring.

Twitter: Kæmpe sejr

Twitter, juni: Pelle Dragsted, medlem af kommunalbestyrelsen på Frederiksberg:

”Kæmpe sejr. Med morgenens boligaftale mellem København og regeringen skal der fremover bygges 40% almene boliger på By & Havns grunde. Resultat af et rødt bystyre, et styrket Enhedslisten og en regering der har rykket sig! #PolitikVirker.”

Om forfatteren

Se artikler af Thomas Villars Petersen

Kommunikation, SoMe og webmaster i LLO Danmark.

Back to top