Skip to main content

Tusindvis af LLO-medlemmers penge tilbageholdes

Aarhus, Randers-Djursland, Vestsjælland, Esbjerg:

I seneste nummer af Vi Lejere kunne LLO skrive historien om fire LLO-afdelinger, der ikke har betalt deres landskontingenter. (Vi Lejere nr. 4/2018 side 18-19).

Sagen berører tusindvis af lejere, der har meldt sig ind i LLO og betalt deres kontingent i den tro, at de ville være en del af LLO. Desværre betalte afdelingerne aldrig kontingent til landsorganisationen, og forsøger at melde disse medlemmer ud af LLO.

Retsligt efterspil

Ved redaktionens afslutning er disse beløb stadigvæk ikke modtaget, og disse afdelinger forsøger stadigvæk at starte deres egne lejerforeninger i stedet for LLO, kaldet hhv. ”Lejernes Retshjælp” og ”Lejernes Hus”.

De berørte fire afdelinger er: LLO Vestsjælland, LLO Aarhus, LLO Randers/Djursland og LLO Esbjerg. Sidstnævnte afdeling har dog betalt kontingent, men ønsker alligevel at starte sin egen lejerforening.

LLO fastholder, at afdelingerne skal betale deres gæld, og at deres udmeldelse ikke er sket i overensstemmelse med LLO’s love. Sagen kommer derfor til at få et retsligt efterspil. Incasso- sager er indledt.

Hvis du er omfattet af denne konflikt, og ønsker at blive i LLO, så ring til LLO på 33 86 09 10 eller send en e-mail til llo@llo.dk.

 

Om forfatteren

Se artikler fra Anders Svendsen

Chefjurist, LLO i Danmark.

Back to top